Potrebujete nasvet?

Vinifikatorji

Profesionalen in vsestranski pripomoček

Maceracija je zelo občutljiv in pomemben proces vinifikacije. Od vinarja zahteva veliko znanja, nenehen nadzor dogajanja in veliko občutka. Le če maceracija poteka pravilno, lahko pričakujete vino z ustreznim karakterjem - barvo, cvetico in okusom. Ključnega pomena je, da postopek vsakokrat prilagodite sorti, lastnostim in kakovosti grozdja ter tipu vina, ki ga želite pridobiti.

Vinarjem, ki tega pomembnega procesa ne želijo prepustiti naključju, ponujamo sodoben tehnično-enološki pripomoček – vinifikator. Vinifikator vinarju zelo olajša delo, prihrani veliko fizičnega dela in dragocenega časa, omogoča pa tudi hkratno predelavo večjih količin grozdja. Programske nastavitve noč in dan bdijo nad dogajanjem, zato stalna prisotnost vinarja ni potrebna.

Izberite vinifikator.

Izbirate lahko med različnimi modeli prelivnih in potopnih vinifikatorjev, lahko pa se odločite za model s kombinacijo obeh sistemov.

Preberite več o vinifikatorjih

 

potopni vinifikator K
potopni vinifikator
potopni vinifikator PIP 

Filtriraj po obliki s klikom na sliko

Filter your results
Sortiraj po
Fabrica Grivița // Romunija

Fabrica Grivița // Romunija

Bukarešta

Fabrica Grivița je samostojna pivovarna in pivnica z lastnim barom in teraso, ki je bila ustanovljena leta 2019. Med varilnico in drugo opremo ter pivnico je le prozorna stena, kar pomeni, da lahko stranke lokala spremljajo pivovarski proces. Pivovarna je posebej naklonjena tradicionalnim stilom piva, še posebej ležakom (angl. lagers), radi tudi sodelujejo z drugimi pivovarji, ne bojijo pa se niti eksperimentiranja s sodobnimi stili kraft piv, kot je Hazy IPA.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.

* skrlj.form.fieldisrequired
* skrlj.form.fieldisrequired
Izberite državo
Sprejeti morate pogoje uporabe.