Potrebujete nasvet?

Pohodni podesti in stopnice

Zagotovite si varen dostop in varno delo na višini

V podjetju Škrlj izdelujemo pohodne podeste, dvignjene prehode, stopnice in lestve z zaščitno ograjo. Takšne pohodne konstrukcije so uporabne v obratih (vinske kleti, pivovarne, industrijski obrati), kjer se zahteva varen dostop do težje dosegljivih mest na višini.

Vsi sestavni deli konstrukcije so iz nerjavnega jekla. Modularno sestavljiv sistem ponuja široke možnosti sestavljanja elementov, tako da lahko pohodne sestave prilagodimo prostoru in obstoječim objektom v prostoru. Poleg standardnih postavitev, izdelujemo tudi podeste po meri. V sodelovanju z naročnikom pripravimo načrt in projekt predstavimo z natančnim, tridimenzionalnim modelom. Ta že na začetku ponuja natančen vpogled v konstrukcijo in ustreznost predlagane rešitve.

Izberite pohodni podest in stopnice.

Opremo načrtujemo in izdelamo v skladu s standardom SIST EN 1090-1:2009+A1:2012 (Izvedba jeklenih in aluminijastih konstrukcij).

Preberite več o pohodnih rešetkah, podestih in stopnicah

 

 


Filter your results
Sortiraj po
Fabrica Grivița // Romunija

Fabrica Grivița // Romunija

Bukarešta

Fabrica Grivița je samostojna pivovarna in pivnica z lastnim barom in teraso, ki je bila ustanovljena leta 2019. Med varilnico in drugo opremo ter pivnico je le prozorna stena, kar pomeni, da lahko stranke lokala spremljajo pivovarski proces. Pivovarna je posebej naklonjena tradicionalnim stilom piva, še posebej ležakom (angl. lagers), radi tudi sodelujejo z drugimi pivovarji, ne bojijo pa se niti eksperimentiranja s sodobnimi stili kraft piv, kot je Hazy IPA.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.

* skrlj.form.fieldisrequired
* skrlj.form.fieldisrequired
Izberite državo
Sprejeti morate pogoje uporabe.