Izpolnjujemo najvišje standarde

Procesne posode za uporabo v farmaciji in biotehnologiji

Potrebujete nasvet?

Farmacija

Oprema za farmacevtsko industrijo

Procesno opremo za farmacijo in biotehnologijo načrtujemo, konstruiramo in izdelamo v skladu z najvišjimi standardi in zahtevami glede varnosti in kakovosti.

Razpolagamo z modernimi tehnologijami, ki nam omogočajo načrtovanje in proizvodnjo vrhunskih izdelkov. Naša velika prednost se kaže v tem, da se celotno procesiranje naročila – pregled zahtev, izvedbeni inženiring, proizvodnja, kontrolni postopki, priprava dokumentacije, odprema izdelka - izvede na eni lokaciji, v kontroliranih pogojih.

 

Bogate izkušnje

Izkušnje, znanje, inovativnost

Posode izdelujemo po naročilu. Izvedba (uporabljeni materiali, obdelava površin, priključki na posodi, dodatna oprema) se vsakokrat določa glede na namen uporabe posode. Poskrbimo za izvedbo celotnega projekta, od natančnega pregleda tehničnih specifikacij, izdelave projektne dokumentacije, izdelave posode, priprave dokumentacije, do dostave izdelka naročniku.


Usad'ba Myskhako // Rusija

Usad'ba Myskhako // Rusija

Novorossiysk

USAD'BA MYSKHAKO je mlad kmetijsko-turistični kompleks, ki se nahaja v vasi Fedotovka južno od mesta Novorossiysk ob vznožju gore Myskhako. Njihova posest trenutno obsega 80 hektarjev vinogradov, kjer domuje več sort grozdja: modri pinot, merlot, cabernet sauvignon, shiraz, sivi pinot, chardonnay, cabernet franc, petit verdot, rizling in beli pinot. Leta 2019 je Usad'ba Myskhako odprla vrata nove moderno zasnovane vinske kleti, ki je opremljena z več kot 70 vinskimi posodami in vinifikatorji SK Škrlj.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.