Potrebujete nasvet?

Posode za vino

Posode iz nerjavnega jekla v vseh fazah predelave grozdja v vino (maceracija, dekantacija, fermentacija, mešanje, zorenje, čiščenje) omogočajo sorazmerno lahko upravljanje in vodenje procesov v želeno smer. Omogočajo vzdrževanje zelo visokih higienskih standardov, dolgo ohranjajo svežino skladiščenega vina brez nezaželenih priokusov, ustvarjajo pogoje za zorenje vina z nadzorovanim dostopom kisika.

Vinske posode, ki jih izdelujemo v podjetju Škrlj, odlikuje vrhunska izdelava. Zvari so obdelani, notranje površine gladke, kar posodam poleg enostavnega vzdrževanja daje tudi estetski videz. Prisotnost v različnih, tudi zelo zahtevnih industrijskih panogah in prenos tehnologij, nam danes omogočata izdelavo vinskih posod izjemne kakovosti.

Izberite posodo za vino.

Izbirate lahko med različnimi oblikami posod, spoznate prednosti sistemov za nadzor temperature, seznanite se s pestro ponudbo dodatne opreme. Izberite posode in opremo, ki najbolj ustrezajo vašemu načinu dela.

Preberite več o posodah za vino

 

Filtriraj po obliki s klikom na sliko

Filter your results
Sortiraj po
CUBE2BREW // Slovenija

CUBE2BREW // Slovenija

Mobilna kontejnerska pivovarna

Skupaj s podjetjem Dematech, našim prodajnim zastopnikom za Južno Afriko, smo zasnovali in uspešno izvedli projekt mobilne pivovarne v kontejnerju. Novembra 2019 je mobilna pivovarna Cube2Brew opravila svojo prvo daljšo pot, in sicer do sejmišča v Nürnbergu, kjer smo jo predstavili na mednarodnem pivovarskem sejmu Brau Beviale. Mini pivovarna v kontejnerju je bila na sejmu deležna velikega zanimanja obiskovalcev.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.

* skrlj.form.fieldisrequired
* skrlj.form.fieldisrequired
Izberite državo
Sprejeti morate pogoje uporabe.