Najboljše iz narave

Sistemi za ekstrakcijo naravnih maščobo topnih bio učinkovin

Potrebujete nasvet?

Ekstrakcija

Oprema za ekstrakcijo

Projektiramo in izdelujemo naprave za ekstrakcijo, tako za uporabnike, ki potrebujejo preproste naprave za pridobivanje manjših količin ekstrakta, kot tudi zahtevnejše naprave za industrijsko uporabo. Izbirate lahko med sistemi, ki za topilo uporabljajo lahkohlapne ogljikovodike (butanska ekstrakcija), alkohol (alkoholna ekstrakcija) ali ogljikov dioksid CO2 (super kritična ekstrakcija. Vsak sistem ima glede na predvideno višino investicije, zahtevnost uporabe in kakovost pridobljenega produkta, svoje prednosti in slabosti.

V podjetju Škrlj d.o.o. se z veliko entuziazma posvečamo aplikativnemu razvoju na področju uporabe različnih sistemov ekstrakcije. Iščemo nove, uporabnikom prilagojene rešitve.

 

Bogate izkušnje

Sledenje izdelku od osnutka do odpreme

Posode in naprave, ki obratujejo pod ekstremnimi obremenitvami (tlačne obremenitve, eksplozivna atmosfera) morajo biti izdelane tako, da zagotavljajo učinkovito in predvsem varno delo. V podjetju Škrlj opremo za izvajanje industrijskih procesov skrbno načrtujemo. Glede na specifikacijo naročila posode in naprave izdelamo v skladu z zahtevnimi standardi za izdelavo tlačnih posod in direktivo ATEX. Skladnost izdelka z zahtevami preverjajo zunanji poblaščeni organi (TÜV SÜD, Inštitut za varilstvo).

Razpolagamo s sodobnimi informacijskimi rešitvami (SAP), ki nam omogočajo pregledno sledenje izdelku od načrtovanja do odpreme.


Weingut Stadt Krems // Avstrija

Weingut Stadt Krems // Avstrija

Krems an der Donau

Že vse od leta 1452 je v središču mesta Krems an der Donau cvetel edinstven in poseben izraz avstrijske vinske kulture - Weingut Stadt Krems. Še bolj edinstveno je dejstvo, da je mesto Krems njen edini lastnik. Kot glavni cilj so si zadali poslovanje na trajnosten način in ohranjanje biodiverzitete v vinogradih z delom brez uporabe herbicidov ali insekticidov. Podjetje SK Škrlj jim je pomagalo opremiti vinsko klet z nizom posod za shranjevanje vina ter pohodnim podestom in stopnicami.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.

* skrlj.form.fieldisrequired
* skrlj.form.fieldisrequired
Izberite državo
Sprejeti morate pogoje uporabe.