CIP čiščenje in dezinfekcija opreme

Rešitve za higieno v industrijskih procesih

CIP (Clean-In-Place) tehnologija je standardna metoda za čiščenje in dezinfekcijo opreme, ki se uporablja pri proizvodnji hrane in pijač ter v številnih drugih industrijah (kemična, kozmetična, farmacevtska). Ta metoda omogoča učinkovito čiščenje in dezinfekcijo brez demontaže sestavnih delov, zato je idealna za čiščenje težko dostopnih delov sistema, kjer ročni načini čiščenja niso možni.

 
Pivovarna ZAJC 1725 // Slovenija

Pivovarna ZAJC 1725 // Slovenija

Cerkno

Pivovarna ZAJC je inovativna mlada kraft pivovarna, ki se nahaja v naselju Reka v idrijsko-cerkljanski regiji. Pivovarna je idealen primer odličnega povezovanja z lokalnim okoljem. Sodelujejo z drugimi ponudniki gostinskih in turističnih storitev, promovirajo lokalno kulinarično ponudbo. Pri svojem delu poudarjajo pomen tradicije, hkrati pa sledijo modernim trendom v pivovarstvu. Zraven pivovarne urejajo tudi pivovarski muzej, kjer bodo obiskovalci lahko spoznali zgodovino pivovarstva in se natančneje seznanili s postopkom pridelave piva.

Preberi več

Imate vprašanje za nas?

Izpolnite obrazec

Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.

* Polje je obvezno.
* Polje je obvezno.
* Polje je obvezno.
* Polje "Država" je obvezno.
Sprejeti morate pogoje uporabe.