Shranjevanje in predelava mleka
Procesna oprema za mlečne izdelke
V mlekarski industriji so posode iz nerjavnega jekla pogosto v uporabi, saj zagotavljajo higiensko neoporečnost, temperaturno stabilnost in enostavno čiščenje. Posode morajo biti zasnovane v skladu s HACCP, EHEDG in FDA standardi, ki definirajo pogoje za varno obdelavo mleka ter proizvodnjo mlečnih izdelkov, kot so sir, jogurt, smetana in sirotka.
Naše rešitve za vaš proces

Opremljene s sistemi za hlajenje in mešanje, da preprečijo ločevanje maščob.

Zasnovane za nadzorovano segrevanje in ohlajanje mleka ter mlečnih izdelkov s ciljem uničenja škodljivih mikroorganizmov ob ohranjanju kakovosti in hranilne vrednosti.

Za proizvodnjo jogurta, kefirja in drugih mlečnih kultur. Omogočajo natančen nadzor temperature, pH in časa fermentacije.

Velike posode za predelavo mleka v sir, kjer potekajo koagulacija, rezanje in mešanje sirne mase.

Uporabljajo se za ločevanje in shranjevanje sirotke, ki nastane kot stranski produkt pri proizvodnji sira.

Rezervoarji za shranjevanje pasteriziranega mleka, smetane ali drugih končnih mlečnih izdelkov pred embaliranjem.

Nebó Winery // Slovenija
Neblo
Nebó Winery je nova vinska klet, ki se nahaja v vasici Neblo v Goriških Brdih. Kot zanimivost lahko povemo, da je najbolj zahodno locirano vinarsko posestvo v Sloveniji. Raznolike lege vinogradov, pester izbor grozdnih sort ter veliko število različnih vin zahtevajo tudi večje število posod, v katerih lahko vina zorijo in razvijejo svoj polni okus.
Imate vprašanje za nas?
Izpolnite obrazec
Ker se posla ne lotevamo serijsko, se najprej temeljito seznanimo z željami in potrebami naročnika. Skupina raznovrstnih strokovnjakov pretehta različne možnosti, med katerimi izbere za investitorja najboljšo rešitev. Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec ali nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki jo iščete.